Novak juče stigao u Madrid, danas saopštio sjajne vesti!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak juče stigao u Madrid, danas saopštio sjajne vesti!

Srbija spremna za početak Dejvis Kupa.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je da je u stanju da pomogne svojoj reprezentaciji na finalnom turniru Dejvis Kupa.

On je u nedelju doputovao u Madrid gde se priključio ostatku reprezentacije Srbije.

"Nisam imao nikakvih problema. Sve je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redu. Biću spreman za svoj prvi meč. Biti deo reprezentacije je nešto što sam uvek cenio i u čemu sam uživao. Nisam igrao nekoliko godina, nedostajao mi je taj osećaj da igram sa prijateljima i momcima koji uvek kreiraju sjajnu atmosferu. Nadam se da ćemo zajedno ostati do kraja turnira", kazao je Novak u razgovoru sa novinarima.

Srbija svoj prvi meč na turniru igra u sredu protiv Japana.



"U ovom takmičenju je svaki poen bitan. Mečevi će se igrati na tri terena i mnogo toga će se dešavati istovremeno. Svi će biti pod pritiskom"
, smatra Novak.

Đokoviću je Madrid ove sezone ostao u lepom sećanju, pošto je osvojio masters u prestonici Španije.

"Ove godine imao sam odlično iskustvo sa Mastersa u Madridu koji sam osvojio. Volim da igram ovde, dopadaju mi se uslovi. Trenirao sam dobro", rekao je drugi teniser sveta.

Practice in Madrid yesterday 😏🎾 #DavisCupMadridFinals @DavisCupFinals pic.twitter.com/hfuoXkgYwv

Novak Djokovic (@DjokerNole) 18. новембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Federer: Imam 38 godina, ali volim i da učim od klinaca

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 11:33

Dok su Novak Đoković i Rafael Nadal u Madridu na Dejvis kup finalu, Rodžer Federer i Aleksander Zverev su u Argentini gde će u sredu odigrati meč...U pitanju je egzibicija koju će Švajcarac i Nemac odigrati u centru "Parke Roka" u Buenos Ajresu, čiji je kapacitet 15.500 mesta...Federer i Zverev...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.