“Novak je favorit za Australiju

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Novak je favorit za Australiju"

Nekadašnja teniserka Anabel Kroft smatra da je Novak Đoković glavni favorit da osvoji sedmu titulu na Australijan openu.

Otvoreno prvenstvo Australije igra se sredinom januara i po svemu prikazanom najbolji teniser sveta ima najveće šanse.

- Rekla bih da je Novak favorit na osnovu onoga što smo videli ove godine, ali predsezona je uvek interesantan period jer teniseri dodatno rade >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svojoj igri - rekla je bivša britanska teniserka za "Tennis World USA".

Đoković je imao istorijsku 2018. godinu, pošto je prošao kroz težak period na startu sezone, a potom je od Vimbldona igrao najbolji tenis na svetu i na kraju je završio godinu kao prvi.

- Mladi teniseri krče svoj put i videćemo dosta više od Zvereva, Hačanova, Cicipasa, De Minora, Ćorića, Tima... - istakla je Kroft.

Australijan open na programu je od 14. do 29. januara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.