Novak izveo najboljeg druga u šetnju (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak izveo "najboljeg druga" u šetnju (foto)

Rekorder po broju osvojenih titula na Australijan openu jutros je izveo najboljeg druga Normana u šetnju.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je sa aktivnostima u Melburnu iako je u nedelju stavio tačku na još jedno uspešno učešće na Australijan openu.

Kao osvajač trofeja Nole je morao da posveti deo vremena fotoreporterima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su želeli da zabaleže kadrove "druženja" Novaka Đokovića i trofeja "Norman Bruks".

Fotografisanje je upriličeno u "Kraljevskoj botaničkoj bašti" u Melburnu, a u prilogu su neke od fotografija na kojima se vidi kako Nole uživa u društvu trofeja koji je osvojio rekordnih sedam puta.

Novak Đoković je u nedeljnom finalu ovogodišnjeg Australijan opena savladao Rafaela Nadala sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:3) i tako stigao do petnaestog trofeja na Grend slem turnirima, sedme na Otvorenom prvenstvu Australije.

Novak and Norman, best buds 🏆#AusOpen pic.twitter.com/Tm4P3rWCMA

— #AusOpen (@AustralianOpen) 28. јануар 2019.

Novak Djokovic and casual morning with his good old friend [getty]#AusOpen pic.twitter.com/ggV1737XQB

— José Morgado (@josemorgado) 28. јануар 2019.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vajda: Novak je ratnik, svim srcem želi da još dugo bude najbolji

Izvor: B92, 28.Jan.2019

Iza svakog uspešnog tenisera stoji uspešan trener...Novak Đoković i Marjan Vajda još jednom su pokazali da su savršen tandem, ustvari, ceo Novakov tim nešto je što funkcioniše besprekorno...Nepunih 15 sati po osvajanju sedmog pehara na Australijan Openu, trener Novaka Đokovića sumirao je utiske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.