Novak dobio nagradu za najbolji povratak godine

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak dobio nagradu za najbolji povratak godine

ATP je objavio tradiconalne godišnje nagrade, a prema očekivanju, neke od njih našle su se u rukama prvog igrača sveta Novaka Đokovića i trenera Marjana Vajde.

Novak je nagrađen u kategoriji "povratak godine", dok je slovačkom stručnjaku pripalo priznanje za najboljeg trenera 2018.

- Srpski teniser je obezbedio istorijski povratak na mesto broj 1 na kraju sezone i postao je prvi teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << van Top 20 koji se popeo na čelo liste u toku iste sezone. Đoković je bio 22. u junu mesecu pošto je početkom godine operisao lakat. Sve se promenilo kada je došao na Vimbldon, ostvario je seriju od 31-2 osvojivši pehare u Londonu, na US Openu i na mastersima u Sinsinatiju i Šangaju. Pobedom u Sinsinatiju, ostvario je Zlatni masters karijere, postavši prvi teniser koji je kompletirao svih devet masters titula. Sa broj 1 pozicijama na kraju 2011, 2012, 2014. i 2015. godine, Đoković se pridružio Džimiju Konorsu i Rodžeru Federeru kao igra sa najviše čelnih pozicija na kraju ezone i ispred njih je samo Pit Sampras koji je šest puta bio prvi na kraju godine - stoji u ATP-ovom obrazloženju nagrade za Novaka Đokovića.

We reveal the #MoetATPAward winners, starting with Comeback Player of the Year, Novak Djokovic. pic.twitter.com/knjoTclxsx— ATP World Tour (@ATPWorldTour) 09. новембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.