Novak: Sunce je izašlo kada sam pobedio!

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Sunce je izašlo kada sam pobedio!

Novak Đoković je uspeo. Imao je cilj. Čekao je 12 godina da stigne do njega. Novak je stigao do 12-te Grend slem titule, ali prve na Rolan Garosu.

Nekoliko godina je Novak pričao o tome da želi slavlje u Parizu. Prošle godine je bio jako blizu, ali je Vavrinka bio bolji. Izgubio je prvi set protiv Mareja a zatim kao da je rekao dosta je bilo. Počeo je da igra kao u transu. Dominirao je u svim elementima igre, imao malu krizu kada je meč trebalo privesti kraju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na semaforu je uz ovacije sa tribina pisalo 3:1 po setovima 3:6, 6:1, 6:2, 6:4.

„Ovo je jedan od najvećih trenutaka i najemotivnijih momenata u mojoj karijeri. Evo i sunce se konačno pojavili posle kiše koja nas je mučile sve vreme. Na kraju sam iscrtao srca na šljaci. Dobio sam dozvolu za to. Hvala Vam na podršci. Osećam se izuzetno srećno jer sem zaista želeo i to sam često naglašavao da stignemo do trofaja na Rolan Garosu. Uspeo sam“ rekao je Đoković i nastavio: „Sada ću malo da slavim, a onda slede nove obaveze i ciljevi. Imam bronzu sa Olimpijskih igrara, a sada želim zlato. Hvala Vam svima“ rekao je Novak i dodao" Endi, bio si sjajan. Jedan od nas je morao da izgubio. Ovoga puta si to bio ti, ali nemam nikakvu dilemu da ćeš uskoro u rukama držati velike trofeje.

Marej se borio kao lav, ali...

"Ja ne govorim Francuskim kao Novak. Hvala Vam što ste došli i hvala mom timu na svemu što sm postigli u protekih desetak dana. Čestitam Novaku i njegovom timu.  Novače svaka ti čast. Uspeo se da u vlasništvu imaš sva četiri Gred slem turnira. Dugo ćemo čekati da se to dogodi. Nije lepo biti momak koji je poražen u finalu, ali Nole, od srca ti čestitam na svemu što si uradio." rekao je Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.