Novak: Kei je dobar, ali ja se osećam odlično

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Kei je dobar, ali ja se osećam odlično

Srpski teniser Novak Đoković kazao je posle pobede nad Albertom Ramos-Vinjolasom u osmini finala Mastersa u Rimu da je to jedan od najboljih njegovih mečeva u poslednjem periodu.

Novak je savladao Španca po setovima 6:1, 7:5 i plasirao se u četvrtfinale gde ga očekuje Japanac Kei Nišikori. U dosadašnjem delu turnira, srpski teniser nije izgubio set.

"Ovo je bio jedan od mojih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << najboljih mečeva u poslednjih mesec dana. Sledi meč sa Nišikorijem koji je u dobroj formi, ali se i ja osećam odlično. Kei je pobedio Dimitrova i očekujem težak meč", kazao je Đoković.

Srbin je još jednom istakao i koliko se dobro oseća u Rimu, na turniru koji je do sada četiri puta osvajao.

"Ovde uvek ima mnogo dece i publike uopšte. Lepo je osetiti toliku ljubav prema ovom sportu. Oduvek sam imao dobar odnos sa publikom u Rimu, ovo je jedan od najlepših teniskih kompleksa na svetu!", zaključio je on.

Duel Đokovića i Nišikorija igra se u petak u popodnevnim časovima, uz direktan prenos na SK. U prošlom meču dva tenisera, na Mastersu u Madridu, Novak je slavio sa 7:5, 6:4.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.