Novak: Jedva čekam sledeću godinu i Olimpijske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Jedva čekam sledeću godinu i Olimpijske igre

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je prezadovoljan posle titule na ATP turniru u Tokiju. Prvi reket planete je 10. put u karijeri slavio na turniru na kojem je debitovao, a oduševljenje nije krio ni dobrodošlicom koja mu je priređena.

"Bila je fantastična nedelja u svakom smislu. Osećao sam se sjajno na terenu, Japanci su mi pružili sjajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobrodošlicu. Van terena sam se osećao kako kod kuće. Nisam izgubio niti jedan set, servirao sjajno i generalno je bilo sjajno iskustvo", rekao je Đoković.

Do titule nije izgubio nijedan set i igrao je na veoma visokom nivou.

"Ovo je definitivno bio za stepen viši nivo, nego što je to slučaj bio poslednjih nekoliko meseci, kada je tenis u pitanju. Nadam se da to mogu da zadržim i u Šangaju."

Novak se zahvalio svom timu, navijačima i organizatorima, a takmičenje u Japanu poslužilo mu je da oseti teren na kojem će sledeće godine imati veliki motiv.

"Jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre", zaključio je Đoković.

Milman: Novače, tvoje nasleđe raste, širom sveta znaju koliko si dobar

Australijski teniser Džon Milman imao je samo reči hvale za Novaka Đokovića posle njihovog finala na turniru u Tokiju.

"Pre svega želim da čestitam Novaku i njegovom timu. Verujem da svi širom sveta shvataju koliko si dobar. Ti si pravi šampion i bićeš zapamćen zauvek kao velikan. Tvoje nasleđe raste i živeće dugo nakon što završiš karijeru, a siguran sam da imaš još dosta godina ispred sebe. Još jednom čestitke", rekao je Milman na ceremoniji dodele pehara.

Đoković se zahvalio protivniku na lepim rečima.

"Hvala Džone za lepe reči, lepo je od tebe što si to rekao. Uvek na terenu igraš srcem i imaš takmičarski duh. Čestitam ti na nedelji i zaslužio si da igraš u finalu", kazao je Đoković.

Australijanac je do finala stigao iz kvalifikacija i ostvario najveći uspeh u karijeri.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.