Novak: Igram najbolji tenis u karijeri? Ne znam baš

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Igram najbolji tenis u karijeri? Ne znam baš

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je zadovoljan izdanjem protiv Karena Hačanova u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju.

Posle meča novinar je pitao srpskog tenisera da li trenutno igra najbolji tenis u karijeri, na šta je on rekao:

"Ne znam baš, jaka je to izjava. Osećam se dobro, volim da igram uveče jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su drugačiji uslovi. Tokom prethodnih dana je bilo vetra, nije bilo lako pronaći ritam za servis. Bio je ovo težak meč sa Karena, može mnogo bolje nego što je pokazao".

Srpski teniser je za nešto više od sat vremena pobedio ruskog tenisera.

"Biti fokusiran je neophodno, ali to ne znači da ne uživate. Pokušavam da uradim ono što je potrebno, da budem tu, fokusiran... u isto vreme uživam, volim da se takmičim, volim da budem u Dubaiju", istakao je Novak.

Novinar je konstatovao da je Đoković prilično smiren na terenu, na šta je on rekao:

"Nisam baš uvek miran na terenu, prolazim kroz različite emocije na terenu. Najvažnije je da budete svesni važnosti, mentalnog i emocijalnog rada, i da jednako dobro udarate forhend i bekhend", zaključio je najbolji teniser sveta.

Đokovića u polufinalu očekuje meč protiv Gaela Monfisa ili Rišara Gaskea.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković: Ne mogu baš da kažem da sam u životnoj formi

Izvor: RTS, 27.Feb.2020

Nakon pobede nad Karenom Hačanovom u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju, novinar je pohvalio igru Novaka Đokovića i rekao da igra najbolji tenis u životu, za šta je Novak rekao da nije baš siguran, ali da se oseća dobro i da igra dobro. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.