Novak:  Idem u Melburn da osvojim trofej

Izvor: RTS, 05.Jan.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Idem u Melburn da osvojim trofej

Posle poraza u polufinalu turnira u Dohi najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je bio cilj da odigra što više mečeva da bi se pripremio za turnir u Melburnu na kom želi da osvoji novi trofej.
Đoković je dobio prvi set, imao je i brejk prednosti u drugom, ali je izgubio od Roberta Bautiste Aguta u polufinalu turnira u Dohi.

"Imao sam kontrolu kod 4:3 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u drugom setu, ali nisam uspeo da zadržim koncentraciju u važnim momentima i platio sam zbog toga. Roberto je igrao dobro, zaslužio je ovo, bio je bolji od mene", rekao je srpski teniser.
Đoković je dodao da mu je bio cilj da u Dohi odigra što više mečeva i da provede dosta vremena na terenu.
"Igrao sam i dubl sa bratom, želeo sam da budem što duže na terenu, u igri, da bih uhvatio ritam za Melburn. Ovaj poraz ne menja stvari, idem u Melburn da osvojim trofej", zaključio je prvi teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bautista-Agut osvojio Dohu, Anderson najbolji u Puneu

Izvor: RTS, 05.Jan.2019

Španac Roberto bautista-Agut osvojio je ATP turnir u Dohi, pošto je u finalnom meču u tri seta savladao Tomaša Berdiha. Kevin Anderson savladao Iva Karlovića u tri taj-brejka za trofej u indijskom Puneu. . Posle pobede...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.