Novak: Drugi set savršen, želim na vrh do kraja godine

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Drugi set savršen, želim na vrh do kraja godine

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je zadovoljan igrom u trijumfu nad Markom Čekinatom u osmini finala Mastersa u Šangaju, a posebno ga raduje tenis koji je prikazivao u drugom setu.

Srbin se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, pošto je ubedljivo savladao Italijana (6:4, 6:0).

"Raduje me način na koji serviram na turniru. To je veoma važno. Protiv Čekinata sam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bio agresivan u momentima kada je trebalo da budem. Drugi set je bio savršen, zaista. Srećan sam što sam na taj način završio meč", izjavio je Đoković.

Novak će u borbi za polufinale igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona, koji mu je bio rival u finalu ovogodišnjeg Vimbldona.

U slučaju da uspe da osvoji Šangaj, srpski igrač će prići na 215 poena zaostatka od Rafaela Nadala, prvog tenisera sveta.

"Uradiću sve što je u mojoj moći da se domognem prvog mesta. To mi je najveći cilj za kraj sezone", zaključio je Đoković.

Do kraja kalendarske godine, Novaka očekuje Masters u Parizu i završni Masters u Londonu, a postoji mogućnost da učestvuje i na turniru u Beču.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.