Novak Djoković u trećem kolu Šangaja

Izvor: Beta, 09.Okt.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Djoković u trećem kolu Šangaja

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u treće kolo turnira u Šangaju, pošto je danas pobedio Žeremija Šardija iz Francuske.Djoković je pobedio sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5), posle sat i 25 minuta igre.Protivnik u narednoj rundi biće mu pobednik duela izmedju Hjeon Čunga i Marka Čekinata.Prethodno je od srpskih tenisera Filip Krajinović eliminisan od Kajla Edmunda u prvom kolu turnira u kineskom gradu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u trećem kolu Šangaja, Krajinović eliminisan

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2018

Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Šangaju, pošto je danas pobedio Žeremija Šardija iz Francuske...Đoković je pobedio sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5), posle sat i 25 minuta igre. Protivnik u narednoj rundi biće mu pobednik duela između Hjeon Čunga i Marka Čekinata...Filip Krajinović...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.