Novak Đoković otkazao sledeći turnir! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković otkazao sledeći turnir! (foto)

Razumeli su njegovu odluku...

Novak Đoković sa reprezentacijom Srbije odlično napreduje na prvom ATP kupu, naš tim se plasirao u finale, ali naprorni mečevi koje je do sada odigrao razlog su što je morao neplanirano da otkaže učešće na sledećem turniru, u Adelejdu.

Naravno, cilj je da Đoković potpuno spreman dočeka predstojeći Australijan open, prvi Gren Slem turnir u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezoni, na kojem će braniti titulu.

U Adelejdu mu nisu zamerili na naknadnom otkazivanju učešća.

''Znamo koliko je Novak razočaran što neće biti u mogućnosti da igra ove godine i nadamo se da ćemo ga dočekati sledeće. Razumemo njegovu odluku i želimo mu mnogo sreće u u nastavku ATP kupa i na predstojećem Australijan openu'', istakao je direktor turnira Alister Mekdonald.

-

Novak Djokovic has withdrawn from the Adelaide International.

Tournament Director Alistair McDonald: “We understand his decision and wish him the very best of luck for the remainder of the ATP Cup and the upcoming Australian Open.” pic.twitter.com/5swMTb43e1

— Adelaide International (@AdelaideTennis) January 11, 2020
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.