Novak Đoković i Matea Jelić zajedničkom fotografijom oduševili Srbe i Hrvate

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 21:18

Novak Đoković i Matea Jelić zajedničkom fotografijom oduševili Srbe i Hrvate

Društvenim mrežama kruži fotografija sa Olimpijskih igara u Tokiju, na kojoj su srpski teniser Novak Đoković i hrvatska tekvondistkinja Matea Jelić.

Matea i Novak fotografisali su se zajedno u Olimpijskom selu, on u opremi sa srpskim obeležjima, a ona sa hrvatskim, a ovaj prizor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazvao je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama, gde se ova fotografija deli u velikoj meri.

"Kako ovakve fotografije nekome ne mogu biti lepe"? - glasio je jedan od komentara.

Matea Jelić je iz Knina i važi za jednu od najlepših hrvatskih sportistkinja, a neki je zovu i "hrvatskom Milicom Mandić".

Matea je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 67 kg, dok je u kategoriji preko 67 kilograma najsjajnije odličje osvojila srpska tekvondistkinja Milica Mandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.