Novak Đoković bodri Orlove protiv Francuza

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković bodri Orlove protiv Francuza

Najbolji igrač sveta Novak Đoković rekao je da će učiniti sve da otputuje u Rems i uživo pruži podršku fudbalerima Srbije na prijateljskom meču protiv Francuske.
Čuo sam se sa Sinišom Mihajlovićem i daću sve od sebe da stignem do Remsa –rekao je Đoković za B92.
Rems je udaljen oko 100 kilometara od Pariza i s obzirom na to da Đoković u četvrtak sigurno neće igrati na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Rolan Garosu gotovo je izvesno da će uspeti.
Inače, on kao i ostali srpski navijači na tom meču videće potpuno drugačiji tim u odnosu na prethodni prijateljski duel sa Špancima.
Selektor Mihajlović je na konferenciji za medije najavio da će napraviti čak 10 izmena i da će u startnoj postavi ponovo biti samo kapiten Branislav Ivanović.
Utakmicu će početi Brkić, Ivanović, Maksimović, Rajković, Ninkov, Fejsa, Matić, Mladenović, Tadić, Janković i Šćepović – otkrio je Mihajlović.
Utakmica između Francuske i Srbije igra se u četvrtak od 21 čas.
Đoković je napomenuo i to da na Olimpijskim igrama u Londonu neće igrati u mešovitom dublu, zbog preklapanja sa mečevima u pojedinačnoj konkurenciji i muškim dublom.
Konačnu odluku doneću nešto kasnije, ali je vrlo verovatno da u Londonu neću igrati mešoviti dubl, jer već igram singl i dubl. Bilo bi previše da nastupam u tri konkurencije – rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.