Novak, Ana i Jelena na terenu prvog dana

Izvor: B92, 29.Avg.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak, Ana i Jelena na terenu prvog dana

Novak Đoković i Serena Vilijams, prvi nosioci u muškoj i ženskoj kategoriji, na teren US opena izaći će prvog dana, saopštili su organizatori.

Na četvrtom Gren slemu sezone odlučeno je da gornje polovine žreba u muškoj i ženskoj konkurenciji igraju prvog dana, a njih predvode Novak i Serena.

To znači da će i najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jelena Janković biti na rasporedu istog dana.

Osim njih dvoje, u ponedeljak su na programu i mečevi branioca titule Marina Čilića, dvostrukog šampiona Rafaela Nadala i Marije Šarapove.

Svoje 11. učešće na Flešing Medouzu Novak će startovati protiv Žoaa Souze (Brazil), 89. igrača na ATP listi, dok će Vilijams testirati Vitalija Djatčenko iz Rusije. Ivanovićeva za protivnicu ima neugodnu Dominiku Cibulkovu, a Jelena Osean Dodan.

Đoković počinje pohod na novi Gren slem trofej koji nije osvojio još od 2011. godine kada je u finalu savladao upravo Nadala. Srbin je trijumfovao na Australijan openu i Vimbldonu, ali se pred US open nalazi u nešto slabijoj formi.

S druge strane, nezaustavljiva Serena Vilijams ima istorijsku priliku da kompletira kalendarski Gren slem – Amerikanka ove sezone ima skor 48-2, uz osvojena sva tri prethodna Gren slema.

Organizatori još nisu saopštili satnicu mečeva koja će biti poznata u nedelju.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak, Ana i Jelena na terenu prvog dana

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Avg.2015

Novak Đoković i Serena Vilijams, prvi nosioci u muškoj i ženskoj kategoriji, na teren US opena izaći će prvog dana, saopštili su organizatori. Na četvrtom Gren slemu sezone odlučeno je da gornje polovine žrijeba u muškoj i ženskoj konkurenciji igraju prvog dana, a njih predvode Novak i Serena. To...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

(VIDEO) RUŠI SVE GRANICE: Evo kako je Serena ušla u istoriju US opena i pre nego što je turnir počeo

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015, 10:47

Amerikanka ima priliku da osvajanjem titule postane najtrofejnija teniserka na njujorškom gren slemu..Prvi put u istoriji US opena dogodilo se da ulaznice za finale ženskog singla budu rasporedate pre nego za završnu predstavu tenisera...Naravno, zasluge za to pripadaju Sereni Vilijams, od koje domaća...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.