Nole saznao ime sledećeg rivala: Prvi put protiv malo poznatog Japanca

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jan.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole saznao ime sledećeg rivala: Prvi put protiv malo poznatog Japanca

Đokovića u drugoj rundi u Melburnu očekuje iskusni Tacuma Ito, trenutno 146. igrač sveta, koji je dobio "vajld" kartu. Igraće u cik zore u sredu Novak Đoković uspešno je započeo odbranu trofeja na Australijan Openu, pošto je u prvoj rundi pobedio Jan-Lenarda Štrufa u četiri seta.    Dan kasnije srpski as saznao je i ime narednog rivala.   To će biti Tacuma Ito, koji na ATP listi zauzima 146. mesto.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Gem 48 sekundi, set 22 minuta, Novakova 70. pobeda u Melburnu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2020, 09:33

Važi japanska železnica za najmoderniju na planeti. Važi i Novak Đoković za tenisera koji eskpresno stiže do cilja, pa je u drugom kolu Autralijan opena počistio sa terena Tacumu Ita i za samo 99 minuta nastavio juriš na odbranu pehara u Melburnu. Ako se protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa malo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.