NOVI NAPAD NA NOVAKA! Nik Kirjos je LUĐI nego ikada, pogledajte novi GEST MRŽNJE prema Đokoviću! /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI NAPAD NA NOVAKA! Nik Kirjos je LUĐI nego ikada, pogledajte novi GEST MRŽNJE prema Đokoviću! /VIDEO/

Foto: Twitter / screenshot Nik Kirjos nikako ne prestaje sa ratom protiv Novaka Đokovića, novi “napad” se desio u Vašingtonu. Naime, jedan od navijača je zatražio da mu se Kirjos potpiše na majici, ali je Australijanac umesto toga uradio nešto netipično za teniskog profesionalca. Još jednom je pokazao da je i dalje glavna usijana glava belog sporta. Na pomenutoj majici je bilo ispisano Novak, a Kirjos je to iskostio da pošalje poruku mržnje našem asu. Odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je da napiše svoje ime umesto Novaka, ali i da precrta tih pet slova koja mu očigledno toliko smetaju, istovremeno govoreći: – Eto to mislim o tebi i tvojoj majici – rekao je nakon precrtavanja. Nije ovo prvi napad na našeg asa, koji je u nekoliko navrata morao da se brani od takvih optužbi.- On ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne, da ga svi vole. Toliko želi da se svima sviđa… Ja to ne mogu da podnesem”, rekao je Kirjos u podkastu Bena Rotenberga, pa dodao:- Federer je najveći, bez obzira da li će ga Đoković prestići ili ne. NADAL BRANI NOVAKA OD HRVATA “Đoković je teniser, ne FUDBALER”, Ljubičić i Ivanišević dobili “šamar” od Španca Da ima poseban pik na Novaka potvrdio je i sledećim rečima:- On je najarogantinja osoba u istoriji – rekao je Kirjos. Evo i podsećanja na još neke “grehe” Kirjosa: DEČKO, ‘AJDE O’LADI! Kirijos napada i tokom godišnjeg odmora: Seti se kako sam te POČISTIO! “KO JE TAJ NIK GIROS?!” Nik Kirjos je udario na Đokovića, a URNEBESNI odgovori Novakovih navijača su ga “UNIŠTILI” /FOTO/SVET U NEVERICI Novak Đoković “uhvaćen” u tome šta ZAISTA MISLI o Niku Kirjosu Đoković je u nekoliko navrata govorio da je umoran od priče o Kirjosu, a da smatra da će Australjanac biti veliki teniser kada smiri “ludu glavu” potvrdio je u više […] More
The post NOVI NAPAD NA NOVAKA! Nik Kirjos je LUĐI nego ikada, pogledajte novi GEST MRŽNJE prema Đokoviću! /VIDEO/ appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Vašington

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.