NOVAK SIGURAN: Đoković bez mnogo problema do četvrtfinala u Sinsinatiju

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK SIGURAN: Đoković bez mnogo problema do četvrtfinala u Sinsinatiju

Prvi reket sveta u trećem kolu lako izašao na kraj sa španskim predstavnikom Pablom Karenjom-Bustom – 6:3, 6:4 Put ka odbrani titule se nastavlja. Još jedan korak ka tome je Novak Đoković napravio u Sinsinatiju. U trećem kolu je savladao španskog predstavnika Pabla Karenja-Bustu – 6:3, 6:4. Srpski teniser je tako ostvario treći trijumf u isto toliko duela sa Špancem.PROČITAJTE JOŠ: NOVO IZNENAĐENjE U SINSINATIJU: Rubljov izbacio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Federera Za plasman u polufinale igraće protiv Lukasa Puja (Francuska) koji je bio bolji od Karena Hačanova (Rusija) – 6:7 (3:7), 6:4, 6:2. Biće to tek drugi susret srpskog i francuskog igrača. Prvi je, na ovogodišnjem Australijan openu, rutinski pripao Novaku.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Nije bilo lako, iznenadio me Karenjo Busta

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019

Prvi reket sveta, uprkos rezultatu, kaže da se dobrano pomučio za plasman u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju..Novak Đoković odradio je odličan posao u osmini finala turnira masters serije u Sinsinatiju, pošto je savladao Pabla Karenja Bustu iz Španije u dva seta - 6:3, 6:4...Iako je delovalo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.