NOVAK ODUŠEVIO NAVIJAČE ZVEZDE: Đoković u crveno-belom dresu u Monaku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK ODUŠEVIO NAVIJAČE ZVEZDE: Đoković u crveno-belom dresu u Monaku (FOTO)

Najbolji srpski teniser u crveno-belom dresu uživa na utakmici između Monaka i Rena u Francuskoj Dobro je poznato da je Novak Đoković navijač Crvene zvezde. Često je slobodno vreme koristio da gleda utakmice srpskog kluba, a još jednom je oduševio navijače.On je na utakmicu između Monaka i Rena na stadionu “Luj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << drugi” došao u crveno-belom dresu.PROČITAJTE JOŠ: SRBIN JE U OVOJ KATEGORIJI BEZ PREMCA: Novak drži rekord koji Federer i Nadal neće moći da ugroze Prvo poluvreme između dva spomenuta kluba je završeno rezultatom 1:1.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đoković na tribinama u Monaku u pobedi "kneževa" nad Renom

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je slobodno popodne i pauzu u sezoni da pogleda utakmicu Lige 1 između Monaka i Rena...Na stadionu "Luj II", Monako je slavio sa 3:2, bila je to njihova treća pobeda ove sezone kojom su krenuli u uspon ka sredini tabele...Novak je primećen na tribinama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.