NOVAK ODUŠEVIO ANU IVANOVIĆ: Poslala mu je mnogo jaku poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 12:15

NOVAK ODUŠEVIO ANU IVANOVIĆ: Poslala mu je mnogo jaku poruku

Đoković danas igra za drugu titulu na Rolan Garosu.

Novak Đoković će danas ne pre 15 časova igrati finale Rolan Garosa protiv Grka Stefanosa Cicipasa, pošto je u polufinalu posle četiri sata uspeo da savlada Rafaela Nadala.

Nekadašnja najbolja teniserka sveta i osvajačica Rolan Garosa Ana Iavanović uživa u ''penzionerskim'' danima po okončanju karijere, a za ''Eurosport'' je podelila svoje oduševljenje mečom Đokovića i Nadala.

Holanđani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su došli na EURO kao favoriti iz senke, a prvi rival su im Ukrajinci, večeras od 21.00 u Amsterdamu. Ukrajina je reprezentacija koja može da napravi iznenađenje, a kvota na Holandiju je 1,75, na Ukrajinu 5,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Ukrajina.

 - Bio je to fenomenalan tenis i volim da ih gledam obojicu uvek. Novak je bio neverovatan u nekim razmenama i naterao me je da sedim na ivici stolice od napetosti. Bilo je prelepo videti koliko su željni takmičenja - rekla je Ana Ivanović za "Eurosport" i osvrnula se na trku za najboljeg svih vremena. - Ovo je bio veoma važan meč za tu trku. Novak je umeo da spašava meč lopte i na US Openu i na Vimbldonu, a neke set lopte je i ovde spašavao. Takav tok meča, kada neko tako nešto radi, menja istoriju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.