NOVAK ODGOVORIO MONIKI SELEŠ: Hvala ti! Znao sam kad ustaješ, šta piješ i kako se hraniš (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK ODGOVORIO MONIKI SELEŠ: Hvala ti! Znao sam kad ustaješ, šta piješ i kako se hraniš (FOTO)

Đoković ponovo najbolji sportista planete.

Novak Đoković, prvi teniser sveta, zahvalio se Moniki Seleš pošto je dobio nagradu za najboljeg sportistu na svetu za 2018. godinu. Đokoviću je Laureas nagradu uručila nekadašnja jugoslovenska teniserka.

- Velika je čast deliti pozornicu sa Monikom. Moji snovi su počeli paralelno sa tvojom karijerom. Jelena Genčić je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uticaj na moju karijeru, a dugo je radila i sa tobom. Znam kada ustaješ, da je to pola devet, da se hraniš zdravo, da ne piješ gazirane sokove, zbog tebe sam i ja igrao agresivno. Morao sam sve da radim što i ti. Hvala ti što si me inspirisala - rekao je Đoković.

thank you Stephanie and FastCompany for letting me be part of the GameOn conference . I had a fab time 🎾 pic.twitter.com/DEzWJjnKiE

— Monica Seles (@MonicaSeles10s) July 31, 2018

Monika Seleš rođena je u Novom Sadu i od 1988. do 1994. godine nastupala je pod zastavom Jugoslavije. Njen veliki uspon zaustavio je navijač koji ju je 1993. godine na teniskom terenu napao i ubo u leđa.

Vratila se posle toga, ali nikada nije bila ista teniserka. Osvojila je čak devet grend slem titula, sa tim što je osam bilo do 1993, poslednji meč odigrala je 2003. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.