NOVAK IDE NA MASTERS: Podsekretarka za sport -  Ako Đoković želi da dođe i igra, on će to moći da uradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 10:07

NOVAK IDE NA MASTERS: Podsekretarka za sport - " Ako Đoković želi da dođe i igra, on će to moći da uradi"

Dobra vest za Srbina.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković će sledeće nedelje nastupati na turniru u Dubaiju, ali još se ne zna gde će posle toga moći da igra.

Posle Ujedinjenih Arapskih Emirata, nova potvrda o Novakovom mogućstvu učešća na turniru dolazi iz Italije. Valentina Vacali, podsekretarka za sport, izjavila da će Đoković moći slobodno da dođe u Rim i igra Masters >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turnir koji je na programu od 2. do 15. maja.

- Što se tiče tenisa, pojačani zeleni sertifikat nije predviđen. Ako Đoković želi da dođe i igra, on će to moći da uradi - istakla je Vacali.

Naravno, maj je daleko i moguće je da se još nešto u međuvrmenu promeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.