NOVAK BI MOGAO DA SE NALJUTI: Organizatori Rolan Garosa odlučili da ovo ne sme da se radi u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 18:08

NOVAK BI MOGAO DA SE NALJUTI: Organizatori Rolan Garosa odlučili da ovo ne sme da se radi u Parizu

Turnir u Parizu počinje 21. septembra.

Rolan Garos na programu je od 21. septebmra do 11. oktobra, a termin njegovog održavanja pomeren je zbog pandemije korona virusa. Upravo iz tog razloga su organizatori tog turnira odlučili da ne dozvole iznajmljivanje privatnih kuća teniserima kao što je to bio slučaj tokom US Opena u Njujorku.

Pre početka turnira u Velikoj jabuci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniseri su se bunili što moraju da budu u hotelu, a među njima je bio i Novak Đoković, pa je organizator popustio i dozvolio iznajmljivanje privatnih kuća što su učinili Đoković i Serena Vilijams. Međutim, u Parizu to neće biti dozvoljeno i iinteresntno je kakva će Novkaova reakcija biti na takvu odluku.

- Teniserima nije dozvoljeno da napuste hotel ukoliko ne idu na Rolan Garos, Žan Boan (stadion) ili neki drugi trening centar u okviru RG-a - navodi se u saopštenju organizatora turnira na kojem će biti i publike, po 5.000 gledalaca na Šatrijeu i Lenglenu, a maksimalno 1.500 na Matijeu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.