NOLE UŽIVA U NJENOM DRUŠTVU: Đoković i Šarapova odmerili snage ali ne u tenisu - Lako je sa KUGLOM probaj sa OVIM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 11:56

NOLE UŽIVA U NJENOM DRUŠTVU: Đoković i Šarapova odmerili snage ali ne u tenisu - "Lako je sa KUGLOM probaj sa OVIM" (VIDEO)

Čudan neki sport...

Verovatno najveće muško-žensko prijateljstvo u teniskom svetu ovog doba jeste između Novaka Đokovića i Marije Šarapove. Ruskinja i Srbin su bili u isto vreme na vrhuncu karijere, Đoković je još uvek "gospodar" muškog tenisa dok su Šarapovu omele mnogobrojne povrede, zbog kojih se ove godine i povukla iz profesionalnog sporta, ali to nije razlog da se ne prisete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojih nadaleko čuvenih druženja.

Sve je počelo apsolutnim hit u svetu bio je video snimak na kom Novak imitira rusku teniserku koja je po mnogome specifična.

Šarapova je prihvatila takvu "igru" srpskog asa i bilo joj je krajnje simpatično, te je i učestvovala u nekoliko Đokovićevih skečeva.

Vremenom, rodilo se veliko prijateljstvo, a koliko Đokoviću znači Ruskinja videlo se i nakon osmine finala turnira u Dubaiju kada je Nole saznao da se Šarapova povukla.

Prvo kolo Lige nacija, Rusija je blagi favorit sa kvotom 2,25 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Rusija – Srbija

Đoković je tom prilikom izjavio:

- Neverovatna karijera. Neverovatni lider. Neverovatan čovek. Hvala ti za sve što si uradila za tenis Marija. Ne mogu da dočekam da vidim kako ćeš nastaviti tvoje putovanje van terena - napisao je Novak - a iza njega stavio emotikon srca.

Amazing career. Amazing leader. Amazing human. Thank you for all you’ve done for tennis @MariaSharapova. I can’t wait to watch your journey continue off court. ❤️ pic.twitter.com/uhxE963zZM

Novak Djokovic (@DjokerNole) February 27, 2020

Bez obzira na završetak profesionalne karijere, njihovo prijateljstvo opstaje i dan danas.

Da nisu uspešni samo u tenisu, pokazali su mnogo puta ali ovoga puta, na društvenim mrežama osvanuo je snimak u kome se može videti kako Nole i Marija uživaju u "kuglanju" ali je kuglu zamenila teniska loptica.

Ko je bolji u ovoj varijaciji i mešavini sportova procenite sami.

Maria and Novak play bowling with tennis racket

♬ origineel geluid - bulent132

Da se podsetimo, najbolji teniser sveta trenutno boravi u Njujorku gde nastupa na ovogodišnjem US openu u kom se plasirao u treće kolo, pošto je savladao Britanca Kajla Edmunda sa 6:7 (5:7), 6:3, 6:4, 6:2. Detalje tog meča možete pročitati OVDE.

Đoković će u trećoj rundi igrati protiv Nemca Jana - Lenarda Štrufa

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Tejlor Vord, devojke Kuna Aguera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.