NISI AUTOMATSKI NAJBOLJI SVIH VREMENA AKO... Srpski trener pričao o Novaku Đokoviću i glavnim rivalima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 17:21

"NISI AUTOMATSKI NAJBOLJI SVIH VREMENA AKO..." Srpski trener pričao o Novaku Đokoviću i glavnim rivalima

Ponudio je svoje viđenje.

Nemački trener srpskog porekla Saša Bajin pričao je o aspektima za najboljeg tenisera svih vremena.Već odavno traje polemika ko je broj 1 ikada između Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Federera, a Bajin je pokušao da približi razmišljanja.

Jedan od argumenata je broj osvojenih Gren slemova, čiji rekord drže Federer i Nadal sa po 20, dok je Đoković na 18, ali Srbin ima još mnogobrojne adute (bolji međusobni skor, uskoro najviše nedelja na mestu broj jedan...).

Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

Bajin se ne slaže da su trofeji sa četiri najznačajnijih turnira pravi reper.

- Nisi automatski najbolji svih vremena ako imaš najviše Grend slem titula. Mnogo faktora mora da bude uključeno i teško je ih definisati - počeo je Bajin u nemačkom podkastu za "Sport1".

Bivši trener Naomi Osake, a sada Karoline Pliškove, imao je zanimljivu konstataciju.

- Moramo da cenimo činjenicu da će 'Velika trojka' još dugo igrati. Posebno ako se međusobno budu sastajali na terenu - zaključio je.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.