NEVEROVATNO OTKRIĆE: Bivši trener Novaka Đokovića HTEO da se UBIJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Bivši trener Novaka Đokovića HTEO da se UBIJE! (FOTO)

Ispovest koja je uzburkala teniski svet.

Bivši trener Novaka Đokovića, Pepe Imaz konačno je progovorio o svojoj saradnji sa najboljim srpskim teniserom koja je trajala prethodnih godina. Španski guru, koji je označen kao najveći krivac od svih ljudi u Noletovom stručnom štabu, za očajne rezultate prvog reketa Orlova, za "Novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pričao o danima provedenim u Srbiji.

NIJE SAMO CAR NA TERENU: Novak zadao novi DOMAĆI Rafi i Rodžeru! (FOTO)

DOLIJALI! Teniseri nameštali mečeve, pa dobili DOŽIVOTNU suspenziju (FOTO)

Retko ko od Novakovih navijača zna da Đoković sa Imazom sarađuje već dugi niz godina.

- Sarađujemo već šest-sedam godina. Sve je počelo nekoliko meseci posle dolaska njegovog brata Marka ovde u Marbelju. Nismo direktno sarađivali u početku, ali se nekako naš odnos menjao s godinama, a saradnja prilagođavala različitim potrebama - istakao je Pepe, inače, vlasnik Akademije "Ljubav i mir".

Dolaskom Imaza u Noletov stručni štab i pojavljivanjem na turnirima, krenuo je pad srpskog asa.

- Sve ove godine radim isto sa njim. Nisam uvek putovao na turnire. Samo ponekad, kada je on to tražio jer je smatrao da sam mu potreban. I, naravno, kada je i moj posao sve to dozvoljavao. Zaista ne znam zašto i kad su krenule sve te priče i zašto je nastala sva ta fama - naglasio je Imaz.

MOGU DA SE HVALE UNUCIMA: Samo ovi teniseri imaju bolji skor od Noleta, a jedan od njih je Srbin (FOTO)

Španac je otkrio da li je njegova akademija doživela procvat, od početka saradnje sa Novakom.

- Želim da jedna stvar bude jasna - nisam osoba koja nekom može da pomogne da se oseća bolje. To ne može niko do vas samih. Samo mogu da podelim nešto što je meni spasilo život. Želeo sam dve godine sebi da oduzmem život i nisam uspeo. Sve se promenilo kad sam se upitao "šta to radiš?", kada sam shvatio da treba da prihvatim sebe kakav sam, da sam ni bolji ni gori od ostalih, već samo ljudsko biće. To me je oslobodilo, to je baza svega. Biti svestan da si ljudsko biće kao i ostali oko tebe. Podeliti stvari sa ljudima oko tebe koji možda imaju probleme.

STVARNO JE KRALJ: Kako se Novak snalazi BEZ REKETA na teniskom terenu? (VIDEO)

Otkrio je potom Imaz i kakvu je saradnju imao sa Novakovim trenerima Marjanom Vajdom i Borisom Bekerom.

- Marjan je divna osoba, njegova važnost u timu je impresivna. Osećam se srećnim što mogu da delim vreme sa njim. Sa Bekerom isto.

ATP MOSKVA: Đere već završio učešće

Španski guru je potom poslao izvinjenje svim Srbima.

- Imam respekt prema svim ljudima u Srbiji i prema Srbiji. Ako je nešto zasmetalo, izvinjavam se, ali meni je mnogo pomoglo i pomaže mi kada te ocenjuju, kada žele da te povrede. Kada te neko udari teže je odgovoriti ljubavlju nego kada te neko mazi. I zato mi te situacije i uvrede, iako nimalo lake, pomažu jer traže da najviše radim na sebi i pronađem poštovanje prema drugim ljudima. Pomaže mi da shvatim to što govore. Da izvučem najbolje iz sebe i prihvatim sve to - rekao je Pepe Imaz.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Imas o odnosu sa Novakom, kritikama iz Srbije, pokušaju da se ubije...

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Pepe Imas, španski teniski trener koji je povremeno član tima Novaka Đokovića, u intervjuu za "Večernje novosti" govorio je o odnosu sa srpskim igračem...Imas je u više navrata bio deo Đokovićeve ekipe, ali ga mnogi smatraju za najodgovornijeg čoveka što je Novakova karijera krenula nizbrdo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.