NEMAC ISHVALIO NOVAKA: Izjava Zvereva je ODUŠEVILA celu Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2021, 00:55

NEMAC ISHVALIO NOVAKA: Izjava Zvereva je ODUŠEVILA celu Srbiju

Aleksander će u finalu igrtati protiv Danila u nedelju u 17 časova.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je izgubio u polufinalu završnog Mastersa u Torinu. Njega je sa 2:1 (7:6, 4:6, 6:3) savladao Nemac Aleksander Zverev.

Nemac je pobedio, ali je ishvalio svog večerašnjeg  protivnika.

- Bio je ovo fantastičan meč. Igrali smo ove sezone pet puta i svaki duel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio odličan. Nema nijedan igrač koji zaslužuje veći respekt od Novaka Đokovića. Ono što je on uradio je dokaz da je najbolji igrač svih vremena - rekao je posle meč Zverev.

U nedelju će u finalu od 17 časova igrati u finalu protiv Danila Medvedeva,

- On je Gren slem šampion, a ja sam Olimpijski takod a će sutra biti zanimljiv meč. U grupi sa izgubio 8:6 u terćem i tako da jedva čekam da počnemo - naglasio je Aleksander Zverev.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak odličan, Zverev još bolji - Nemac u finalu Završnog turnira u Torinu

Izvor: RTS, 21.Nov.2021

Aleksander Zverev savladao je Novaka Đokovića sa 2:1 (7:6, 4:6, 6:3) i zaslužio svoje mesto u finalu Završnog ATP turnira u Torinu. Velika borba u tri neizvesna seta pripala je Nemcu, koji će se sa trofej boriti protiv Danila Medvedeva. . Još jedan fantastičan meč...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.