Moćni Novak - šesta titula na vidiku

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni Novak - šesta titula na vidiku

Srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u finale Završnog turnira u Londonu. On je u polufinalu nadigrao Kevina Andersona 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Prvi teniser sveta je do mesta u finalu stigao posle jednog časa i 17 minuta igre.

Đoković je već na startu meča u O2 Areni najavio sigurnu igru, pošto je na otvaranju polufinalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << okršaja stigao do brejka, a zatim ga i potvrdio za 2:0.

Do kraja prvog dela igre nije dozvoljavao Andersonu da ga ozbiljnije ugrozi ni u jednom trenutku, a do novog brejka stigao je u sedmom gemu za ubedljivih 5:2, a zatim i rutinski kraj prvog seta.

I drugi deo igre obeležila je potpuna dominacija srpskog tenisera, koji je na identičan način otvorio set i sa 2:0 na startu drugog seta praktično rešio pitanje pobednika.

Biće to sedmo finale na Završnom turniru za Đokovića, a u finalu će se sastati sa Aleksandrom Zverevim, koji je do polufinala stigao trijumfom nad Rodžerom Federerom.

Đoković će pokušati da stigne do šeste titule na Završnom turniru u karijeri.

Finale između Novaka Đokovića i Kevina Andersona na programu je u nedelju od 19 časova, a direktan prenos možete pratiti na Sport klubu 1.

Tok meča između Novaka Đokovića i Kevina Andersona možete pratiti ovde:

Leave your good luck messages for @DjokerNole below#NittoATPFinals#SuperSaturdaypic.twitter.com/h0k1VRBJsO

Odlično je startovao Đoković okršaj u Londonu i već u prvom gemu stigao do brejka, koji bi mogao da bude ključan u prvom setu, a tako i poveo sa 2:0.

Imao je srpski teniser brejk loptu i u trećem gemu, ali nije uspeo da je iskoristi, pa je Anderson stigao do prvog osvojenog gema na meča.

Unbreakable @DjokerNole

Novak to serve, up a break 2-1 vs. @KAndersonATP

➡️ https://t.co/2ap5lH5coh#SuperSaturday#NittoATPFinals#ATPpic.twitter.com/nl8ja9olhC

Sigurna igra obeležila je nastavak prvog seta, a prvi teniser sveta je do novog brejka stigao u sedmom gemu za ubedljivih 5:2 i servis za osvajanje prvog seta.

Potvrdio je i drugi brejk Đoković i rutinski stigao do prednosti 1:0 u setovima.

I drugi set je Novak otvorio na najbolji mogući način i odmah oduzeo servis protivniku.

Još jedan brejk Đoković je napravio u petom gemu za 4:1 i najavio miran kraj meča.

Đoković je u poslednjem gemu stigao do tri meč lopte i iskoristio prvu za mesto u finalu Završnog turnira.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.