Mari: Đoković je davno trebalo da ućutka kritičare

Izvor: B92, 11.Mar.2021, 14:17

Mari: Đoković je davno trebalo da ućutka kritičare

Novak Đoković, prvi teniser sveta, često se nalazi na udaru kritika.

Uglavnom medija sa Zapada, čak i po osvojanju Australijan opena kada je tiražni francuski list "Ekip" napravio neprikladnu karikaturu usmerenu protiv Srbina.

O tome je govorio i Endi Mari, Đokovićev prijatelj još iz detinjstva, ali i veliki rival na terenu.

Mari smatra da Đoković ne mora da ućutka kritičare zato što ni ne bi trebalo da ih ima.

"To je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobeda za Novaka. Pokazao jer da je i dalje na vrhu tenisa. Osvojiti turnir devet puta je neverovatno dostignuće i već do sada je trebalo da utiša svoje kritičare", rekao je Mari za Sportskeedu.

Britanac je pokušao da objasni šta to Đokovića, zajedno sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, čini "nepobedivima".

"Kod bilo kog igrača, sve se svodi na miks velikog talenta, mentalne snage, fokusa i odlučnosti da naporno radi. Oni oko sebe imaju dobar tim, koji im zaista pomaže u tome. Takođe, tenis je toliko mentalna igra da iskustvo ima veliki uticaj. U stanju su da igraju protiv mlađih i dominiraju", završio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.