MOJ PRIJATELJ NIJE UBIO ČOVEKA: Đoković otkrio sve detalje! Evo zašto se svađao sa AMERIČKIM NOVINAROM

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJ PRIJATELJ NIJE UBIO ČOVEKA: Đoković otkrio sve detalje! Evo zašto se svađao sa AMERIČKIM NOVINAROM

Srbin imao neprijatan razgovor na Vimbldonu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je objasnio šta se dogodilo na konferenciji za medije na kojoj je ušao u raspravu sa američkim novinarom zbog Džastina Gimelstoba, nekadašnjeg predstavnika igrača u Asocijaciji teniskih profesionalaca.

Gimelstob je uslovno osuđen na tri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog napada na prijatelja i njegovu ženu novembra prošle godine, a novinar Bil Simons je emotivno ušao u raspravu sa Đokovićem.

- Nisam čuo da su se stvari tako desile. Mora čovek da proceni kada može da se izbegne pitanje, a kada može da se odgovori. Ja sam odlučio da odgovorim jer je gospodin bio korektan prema meni tokom karijere, ali sam osetio da je ton prešao u osudu. Pokušao sam da njega smirim, ne sebe, jer je bio malo potresen - rekao je Đoković za Sport Klub.

Gimelstob je veoma blizak sa Đokovićem i bili su veoma blisku dok je ovaj obavljao funkciju u ATP.

- Džastin i ja imamo dobar odnos, cenim njegovu posvećenost i napor koju je uložio da predstavlja igrače. Jedan je od retkih, ako ne i jedini koji se toliko borio za igrače u poseldnjih deset godina. Dobro znam šta se dešava iza zavese i koliko ima prljavih igara, a on je velika prednost za igrače. Žao mi je što se povukao, ali to je moralo da se desi zbog celog sudskog procesa. Kada se bude rešilo, a on mi je rekao da proces i dalje traje, pokrenuo je optužbe protiv čoveka koji je lagao, a ako se tako desilo, vrata mu neće biti zatvorena. Ima tu svašta nešto, nisam u poziciji da pričam jer ne znam šta se sve desilo. Neću da mešamo šta osećam prema njemu, a osetio sam otrovne strelice jer sam u dobrom odnosu s njim. Nije ubio čoveka, tek treba da se pokaže šta se desilo - zaključio je Novak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.