MIŠLJENJE LEGENDE Kraj sezone za Đokovića

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠLJENJE LEGENDE Kraj sezone za Đokovića

Povreda ramena Novaka Đokovića je, izgleda, znatno ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo. Legendarni Džon Mekinro smatra čak da je za svetskog broja jedan završena sezona!
Naša kladionica nudi kvotu 1.75 za pobedu Vavrinke u meču protiv Medvedeva.
– Mislim da Novaka nećemo gledati na terenu do kraja sezone – rekao je Mekinro za ESPN.
Đoković je posle predaje u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << setu pri vođstvu Stena Vavrinke 2:0, priznao da bol u levom ramenu oseća nedeljama. Pre toga je skandalozno ispraćen sa terena, jer mu je hiljade navijača na stadionu “Artur Eš” – zviždalo.
Za sada je neizvesno kada bi (i da li će) Novak da se vrati na teren. Prvi turnir posle US Opena, za njega treba da bude debitantsko učešće u Tokiju, počev od 30. septembra. Ne bi bilo iznenađenje ako bude primoran da otkaže odlazak u japansku prestonicu, pa i Masters u Šangaju, koji počinje 6. oktobra.
Ukoliko se slutnje slavnog Amerikanca obistine, Đoković će sasvim sigurno da izgubi prvo mesto na ATP listi. To je, ipak, sada najmanje važno.

The post MIŠLJENJE LEGENDE Kraj sezone za Đokovića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Sezona za Novaka je vjerovatno gotova"

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2019

Legendarni američki teniser Džon Mekinro, smatra da Novaka Đokovića više nećemo gledati u nastavku sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.