MEDVEDEV UBEDLJIVO POBEDIO ĐOKOVIĆA, PA PORUČIO: Uvek volim da igram protiv Novaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 01:00

MEDVEDEV UBEDLJIVO POBEDIO ĐOKOVIĆA, PA PORUČIO: Uvek volim da igram protiv Novaka!

Rus u polufinalu Završnog mastersa.

Veliku pobedu ostvario je Danil Medvedev u sudaru sa najboljim teniserom sveta. Nije uspeo Novak Đoković da pronađe rešenje za raspoloženog Rusa, koji je asovima "ubijao" u pojam prvog igrača planete.

Bio je to treći trijumf Medvedeva u okršajima sa Noletom, ali mu je ovaj poslednji najdraži od svih prethodnih, pošto se sa prvog mesta grupe "Tokio 1970" plasirao u polufinale Završnog mastersa.

- Ja uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << volim da igram protiv Novaka, pre svega zato što je on jedan od najboljih svih vremena. Kada sam imao osam godina gledao sam ga na TV-u kako osvaja grend slemove. Bio mi je san da igram protiv njega, on je prvi od članova 'velike trojke' protiv koga sam igrao, u Dejvis kupu, tako da me sjajne uspomene vezuju za njega. Vrlo sam srećan što sam ga pobedio, servirao sam dobro i igrao dovoljno bezbedno u odlučujućim momentima - rekao je Medvedev posle meča.

Novak nije izgledao dobro tokom celog meča, što po govoru tela, što po svojoj igri.

- Da, da budem potpuno iskren, on nije igrao baš dobro danas. To se svima dešava, a ja uvek kažem da je "velika trojka" toliko "velika", jer im se te stvari dešavaju ređe nego nama. I dalje je teško dobiti ih, i kada imaju loše dane, tako da sam srećan zbog ove pobede. Osećam se dobro, imam samopouzdanje i to pravi razliku na teniskom terenu. Jeste on bio sporiji nego obično, servirao je slabije, a ja sam iskoristio svoje prilike. Ja sam dobro servirao, mislim da je on imao samo jednu brejk loptu, tako da je to bio sjajan meč za mene - istakao je Danil Medvedev koji će u poslednjem kolu igrati protiv otpisanog Dijega Švarcmana.

Podsetimo, porazom od Zvereva, Argentinac je izgubio sve šanse za plasman u polufinale Mastersa u Londonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.