MASTERS RIM:  Drama u Italiji, Novak spasao DVE MEČ lopte i savladao Del Potra! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS RIM: Drama u Italiji, Novak spasao DVE MEČ lopte i savladao Del Potra! (VIDEO+FOTO)

Đoković u polufinalu protiv Dijega Švarcmana.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, plasirao se u polufinale Masters turnira u Rimu pobedom nad Huanom Martinom Del Potrom sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:4). Viđena je prava drama u glavnom gradu Italije, pošto su oba tenisera navijačima na stadionu, ali i kraj malih ekrana, pružili mnoštvo lepih poteza. Srbin će u polufinale odmeriti snage sa Dijegom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Švarcmanom u subotu, dok će drugom polufinalu sastaju Stefanos Cicipas i Rafael Nadal.

Prvi set protekao je u velikoj borbenosti na obe strane mreže. Novak je suvereno držao svoj servis sve do sedmog gema, kada je Argentinac uspeo da napravi brejk i do kraja seta sigurnim servisom povede sa 1:0.

Set Del Potro. Was not easy but Del Potro was extremely good under pressure (a lot of pressure from Novak Djokovic). 6-4.https://t.co/c56c80HnjB pic.twitter.com/q4ghTSChin

— TennisNow (@Tennis_Now) May 17, 2019

Novak je bio na korak od osvajanja drugog seta pošto je vodio sa 5:3 i servirao za pobedu. Del Potro se nije predavao i sa tri vezana gema uspeo da poravna na 5:5. 

La celebración de Novak Djokovic tras la obtwnción del segundo parcisl👀. El serbio se descarga y lo vive con mucha intensidad.#Roma pic.twitter.com/SwYWBwnvHs

— Mundo Tenis (@mundotenis31) May 17, 2019

Ipak, Đoković je bio taj koji se pita! Najbolji svetski teniser bio je siguran u taj-brejku i sa 7:6 poravnao rezultat u setovima na 1:1. Argentinac je imao dve meč lopte, ali je Srbin u tim mimentima bio smiren i uspeo da napravi preokret.

2️⃣ match points saved!@DjokerNole levels up with Juan Martin del Potro at 4-6, 7-6(6). | #ibi19 pic.twitter.com/xWxOGajAdd

— ATP Tour (@ATP_Tour) May 17, 2019

U trećem setu na terenu postojao je samo Đoković! Rani brejk i umor Del Potra značili su da će srpski teniser na kraju posle velike borbe uspeti da savlada upornog Argentinca i plasira se u polufinale, što se i dogodilo.

Rezultatom 6:4 srpski igrač je trijumovao i zakazo duel sa Danijelom Švarcmanom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte i kako izgleda sestra teniserke Eženi Bušara, Beatris

For SI!! Wowwww

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Feb 19, 2018 at 7:34pm PST

Bod goals

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

The sock tan and Beats are on point for grass szn

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Jun 16, 2018 at 6:55pm PDT

Genie is so hot😍🔥running from the storm haha

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Dec 12, 2015 at 10:32pm PST

Good girl 😈

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 5, 2017 at 11:50am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.