MALI STEFAN ZASENIO OCA! Đoković izašao pred hiljade navijača na čuvenoj vimbldonskoj terasi, pa ostao u senci naslednika koji je oduševio Engleze!

Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI STEFAN ZASENIO OCA! Đoković izašao pred hiljade navijača na čuvenoj vimbldonskoj terasi, pa ostao u senci naslednika koji je oduševio Engleze!

Foto: Profimedia Deo pobedničke ceremonije na Vimbldonu jeste i izlazak na čuvenu terasu sa koje osvajači pehara pozdravljaju navijače. To je u nedelju učinio i Novak Đoković u pratnji porodice, gde se posebno istakao mali Stefan. Foto: Profimedia Novak Đoković terasa Ono što je hiljadama navijača bilo interesantno i šta su dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čekali pod terasom, izgleda nije i Stefanu Đokoviću koji je zabavu hteo da potraži na drugom mestu. Foto: Profimedia Novak Đoković terasa Upravo van tog pobedničkog prostora, pa je nastala prava zbrka kada je Đokovićem sin pojurio unutra. Za njim su najpre krenuli baka i deka, odnosno roditelji srpskog tenisera, a potom i osoblje Ol Ingland kluba. Uspeli su da zaustave Stefana koji je ipak ispunio svoj naum, te potom napustio taj deo zgrade. Foto: Profimedia Novak Đoković terasa Na fotografijama koje su nastale tokom ceremonije mogu se videti i nasmejana lica ljudi koji su se nalazili u neposrednoj blizini svega što se događalo. (Blicsport.rs) More
The post MALI STEFAN ZASENIO OCA! Đoković izašao pred hiljade navijača na čuvenoj vimbldonskoj terasi, pa ostao u senci naslednika koji je oduševio Engleze! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.