Luna mašta o Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim!

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna mašta o Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim!

Nije baš vešta u skrivanju emocija! Luna Đogani mašta o Novaku Đokoviću! Svaka devojka bi volela da bude nasamo sa njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu. 

Status korisnika koji se na Tviteru predstavlja kao Mr Cockiness je glasio:

"Sanjao sam da se Luna Đogani tajno viđa sa Đokovićem u Ulcinju, ali im je romansu pokvario zemljotres. Ovom mom bolesnom mozgu treba odmor od odmora"

Ovaj komentar izazvao osmeh na Luninom licu, a brže-bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je požurila da zahvali i da svoj odgovor:

"Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire. Mislim da bi svaka devojka i žena poželela da bude nasamo s njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu", rekla je ona u "Espreso Tviteru".

Čim izbaci prvi singl, Luna odlazi na letovanje, a po povratku kreće sa časovima pevanja. Potrudiće se, kaže, da svojoj publici pruži maksimum i neće imati problem da na nastupima peva svu popularnu muziku, pa čak i pesme njene ljute suparnice Kristine Kije Kockar.

"Zašto ne bih pevala Kijine pesme? Meni se njene pesme sviđaju, a i publika ih voli. Nemam ja taj problem, stvarno. Pevaću sve što bude aktuelno"- rekla je Luna i dodala da je ne dotiču priče da njen dečko Marko ima drugu devojku.

"Ma, to su gluposti. On je non-stop sa mnom, vidite i sami. Više se stvarno ne obazirem na takve priče."
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

LUNA OTKRILA FANTAZIJU O ĐOKOVIĆU! S njim bi na kraj sveta!

Izvor: Svet, 28.Jul.2019

Luna Đogani poznata je po tome da nije vešta u skrivanju emocija, a još manje se ustručava da kaže šta oseća ili misli. U to smo se nebrojeno puta uverili prethodne dve godine dok je bila učesnica rijalitija.. Iako je s Markom Miljkovićem u vezi, koja baš i nije nešto skladna i jaka jer su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.