LEPE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA PRED MEČ: Ispao jedan od najvećih rivala za titulu u Beču

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 18:32

LEPE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA PRED MEČ: Ispao jedan od najvećih rivala za titulu u Beču

Od Medvedeva bolji 111. igrač planete.

U prvom četvrtfinalu ATP turnira u Beču videli smo iznenađenje, jer je Kevin Anderson izbacio sa turnira Danila Medvedeva.

Teniser iz Južne Afrike je pobedio Rusa sa 2:0 (6:4, 7:6) u meču koji je trajao sat i 31 minut.

Anderson, koji je 111. igrač sveta, u sledećoj rundi će igrati protiv boljeg iz susreta Dominik Tim – Andrej Rubljov.

Anderson se deshace de Medvedev para avanzar a semifinales https://t.co/CpwvNxVbuF >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Tennis pic.twitter.com/QVAYVfnWcr

— 🚀GUILLERMO BACHES🚀 (@guillembaches) October 30, 2020

Nikada Zvezda nije savladala Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

U prvom setu mu je bio dovoljan samo jedan brejk za 6:4. U drugom nije bilo nijednog oduzetog servisa, pa smo ušli u taj-brejk.

U njemu je Anderson bio skoncentrisaniji i bolji za samo dva poena (7:5), te je tako zakazao borbu za finale.

Ovaj duel se ne nalazi u delu šešira gde je Novak Đoković, ali svakako je sada srpskom asu olakšan put do titule budući da je ispao jedan od glavnih konkurenata. Novak u četvrtfinalu igra protiv Sonega.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.