Krajiček: Novak će ponovo biti nepobediv

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajiček: Novak će ponovo biti nepobediv

Osvajač Vimbldona 1996. godine Ričard Krajiček uveren je da je srpski teniser Novak Đoković već sada glavni favorit za osvajanje titule na US Openu.

Srbin je nedavno osvojio četvrtu titulu na terenima Ol Ingland Kluba, ukupno 13. Gren slem trofej u karijeri. U polufinalu je posle velike borbe savladao najvećeg rivala Španca Rafaela Nadala, da bi u finalu slavio protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Bila je to prva velika titula koju je Đoković osvojio u skoro dve godine, a koja mu je donela i povratak među deset najboljih tenisera na ATP listi.

"Đoković može da osvoji narednih šest Gren slemova. Potrebni su mu samo mečevi. Rekao bih da je već favorit za titulu na US Openu, samo da se ne povredi. Kada odigra još nekoliko teških mečeva i povrati oštrinu, biće ponovo nepobediv", uveren je Krajiček.

Upitan šta u nastavku očekuje od Nadala na najvećim turnirima, odgovorio je:

"Rafa može da sustigne Roždera, ali ako se Novak vrati na najviši nivo... Sve sad zavidi od Đokovića."

Federer ima 20 Gren slem titula, Nadal 17, a Đoković 13.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.