Izvor: RTS, 15.Apr.2021, 15:48

Kraj za Novaka u Monte Karlu, Evans nadigrao Đokovića

Britanac Danijel Evans savladao je Novaka Đokoivća sa 6:4, 7:5 i plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu. Naredni rival mu je David Gofan.
Novak nije imao potrebnu energiju u ovom meču. Blage reakcije nakon poena i grešaka. Delovalo je ka oda nije "prisutan". Evans je iskoristio svoju šansu, loš dan našeg tenisera, i stigao do velike pobede i plasmana u četvrtfinale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Novak je loše ušao u meč. Mnogo je grešio, što je ulilo dodatnu nervozu u njegovu igru. Dve dvostruke vezane servis greške, rezultirale su gubitkom prvog servis gema. Evans je potom još jednom oduzeo servis našem teniseru i poveo sa 3:0.
Uspeo je Đoković da odmah uzvrati i vrati jedan brejk. Da bi u osmom gemu ponovo iskristio svoju šansu i stigao do izjednačenja.
Međutim, Evans je bio neumoljiv, koristi greške našeg asa i ponovo stiže do brejka prednosti. Na svoj servis, posle velike borbe uspeva da stavi tačku na set - 6:4.
Novak je pokušao u drugom setu. Stigao je do ranog brejka, međutim Britanac je uspeo da se vrati posle 0:3. Kako je set odmicao, Novak je sve više grešio, iako je na svaki servis protivnika imao po brejk priliku, ipak nije uspeo da iskoristi svoje šanse.
Svoju šansu Britanac koristi u 11. Gemu, oduzima servis našem teniseru. Potom je Evans bio siguran na svoj servis i rešio meč u svoju korist - 7:5 u drugom setu.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.