Ko je to pored Betmena? Đoković

Izvor: B92, 01.Maj.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko je to pored Betmena? Đoković"

Srpski teniser Novak Đoković ima veliki broj fanova širom sveta, a u različitim situacijama prepoznaju ga i najmlađi.

Đoković je na svom ’Tviter’ nalogu podelio interesantan klip u kojem glavna uloga pripada malom dečaku koji razgovara sa ocem na odeljenju za igračke u jednom megamarketu.

Otac je pitao malog Maksa ko se nalazi pored figure akcionog junaka Betmena, a on je odgovorio da je to Đoković. Tata nije odustajao, ali Maks je konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponavljao da je u pitanju Đoković.

Novak nosi nadimak ’The Djoker’ koji je kombinacija njegovog prezimena i šaljive naravi.

A, svi mi znamo ko je Betmenov najveći neprijatelj...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko je to pored Betmena? Đoković!

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2015

Srpski teniser Novak Đoković ima veliki broj fanova širom svijeta, a u različitim situacijama prepoznaju ga i najmlađi...Đoković je na svom Tviter nalogu podijelio interesantan klip u kojem glavna uloga pripada malom dječaku koji razgovara sa ocem na odjeljenju za igračke u jednom megamarketu...Otac...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.