Kakvo je stanje Novakove povrede i može li uticati na odbranu broja 1?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo je stanje Novakove povrede i može li uticati na odbranu broja 1?

Novak brani ogroman broj poena do kraja sezone.

Nikada nije trenutak za povredu, pa je i ovoga puta tako.

Ipak, Novak Đoković je uspeo da stigne do trećeg kola US opena, a pitanje je u kakvom je stanju njegovo rame koje mu je pravilo problem prilikom bekhenda.

Novak je nakon meča istakao da je to bio veliki bol koji je bio i nepodnošljiv u pojedinim momentima, ali da veruje da je sve u redu.

"Ovo nije prijatno jer je u sred Gren >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slema, ali mogu da pronađem put. Mislim da ovo nije dugoročno opasno", rekao je Novak.

Španska "Marka" je objavila tekst o povredi Novaka Đokovića za koju navodi da je šansa Rafaela Nadala da do kraja sezone stigne do broja 1 pošto brani svega 720 poena, za razliku od Novakovih 4600.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.