Kad se Novak prodere na sudiju VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 17:05

Kad se Novak prodere na sudiju VIDEO

Novak Đoković je po završetku desetog gema u drugom setu meča sa Tejlorom Fricom jednostavno izgubio nerve.

Loše vreme u Rimu i kiša koja je različitim intenzitetom padala od početka susreta, izuzetno su nervirali broja jedan koji je i pored toga igrao sasvim solidno za meč prvog kola.

Međutim, Novaka je očigledno nerviralo to što se sudija konstantno oglušivao na njegove molbe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da siđe sa stolice i proveri i sam kakav je kvalitet terena.

Novak je očigledno insistirao da je teren klizav, naročito na linijama i da postoji opasnost da se neko povredi ako se meč nastavi.

Kada je kiša pojačala, Novak je na 5:4 servirao za pobedu, ali je pretrpeo brejk. I onda se proderao tako glasno da su ga čili na drugom kraju Rima!

"Koliko još želiš da se igra? Tri puta sam te pitao da prekineš meč!", povikao je Novak sudiju.

"Nisi mi se obratio nijednom!", odgovorio mu je sudija, da bi potom razmenili još koju rečenicu objašnjavajući se.

Novak se sklonio u nadstrešnicu na ulazu u tunel koji vodi sa stadiona u svlačionice, da bi sudija tek tada, kada su počele da se prave barice u uglovima terena, pristao da siđe i proveri teren, a potom i prekine meč.

Kako je sve izgledalo pogledajte na priloženom snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.