Novak utabao travu, sad ga čeka Dimitrov

Izvor: Mondo, 19.Jun.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak utabao travu, sad ga čeka Dimitrov

Novak Đoković odlično je otvorio sezonu na travi na turniru u Kvinsu

Foto: Claudio Onrati/ANSA via AP

Novak Đoković uspešno je započeo sezonu na travi.

U prvom kolu turnira u Kvinsu, za koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora, nadigrao je Džona Milmana, brzo i ubedljivo - 2:0, po setovima 6:2, 6:1, za samo 67 minuta igre.

Najboljeg srpskog igrača u drugoj rundi očekuje duel protiv Grigora Dimitrova, koji je bio uspešniji od Damira Džumhura u tri seta.

Uskoro opširnije…

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nole sjajno startovao u Kvinsu!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018

Odličan početak sezone na travi!..Posle poraza u četvrtfinbalu Rolan Garosa, Novak Đoković je danas počeo sezonu na travi...On ove sedmice nastupa na turniru u Kvinsu, prvi put posle osam godina, a u prvom kolu ubedljivo je savladao Australijanca Milmana sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:1...Meč je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.