KATASTROFA U BEČU: Novak ubedljivo poražen, ovo mu se NIKAD NIJE DESILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 20:34

KATASTROFA U BEČU: Novak ubedljivo poražen, ovo mu se NIKAD NIJE DESILO

Kao da mu se nije igralo.

Veliko iznenađenje. Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u četvrtfinalu ATP turnira u Beču izgubio od Lorenca Sonega iz Italije rezultatom 2:0 (6:2, 6:1).

U prvom setu Novak Đoković nije ličio na sebe i izgubio je 6:2. Tek u petom gemu naš teniser je stigao do prvog osvojenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neobično je stegnut, ima ogroman broj neiznuđenih grešaka, sve što ga inače ne odlikuje.

Wow! 👀🚨

Lorenzo Sonego 🇮🇹 pega primero. El italiano se lleva el primer parcial ante Novak Djokovic 🇷🇸 por 6-2.#ErsteBankOpen pic.twitter.com/oP43XM24ix

Tenis Central (@Tenis_Central) October 30, 2020

Drugi set ništa bolji, Senogo je napravio dva brejka i bez ikakve nade ostavio srpskog majstora tenisa, a onda trećim brejkom zakucao pobedu. Rezultat je u drugom setu bio 6:1.

Inače, ovo je 13. put da je Đoković igrao protiv "laki luzera" i nikada ranije nije izgubio.

Sonego je u prvom kolu izbacio srpskog tenisera Dušana Lajovića, a u sledećem Poljaka Hurberta Hurkača, a sada nažalost i Novaka. U polufinalu čeka pobednika duela Dimitrova i Evansa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKSUZNI 13. PUT: Možda je OVO razlog poraza Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020

Ima li neke simbolike u brojevima?..Nažalosrt,Novak Đoković je u četvrtfinalu ATP turnira u Beču izgubio od Lorenca Sonega iz Italije rezultatom 2:0 (6:2, 6:1)...Dva užasno slaba seta Novaka Đokovića, čak pet brejkova za Italijana i bilo je neminovno da dođe do kraha. Jednostavno, Nole kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Đoković: Tužan dan, nije mi se igralo

Izvor: RTS, 30.Okt.2020

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, nakon poraza u četvrtfinalu turnira u Beču, izjavio je da mu se nije igralo i da je to bilo najzaslužnije za poraz od Lorenca Sonega. . Srpski teniser je nakon poraza, konferenciju za medije započeo izjavom o smrti mitropolita...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.