KAKAV CAR! Novak Đoković je posle plasmana u finale rekao o Federeru i Nadalu nešto što NISU MOGLI NI DA SANJAJU DA ĆE ČUTI!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV CAR! Novak Đoković je posle plasmana u finale rekao o Federeru i Nadalu nešto što NISU MOGLI NI DA SANJAJU DA ĆE ČUTI!

Foto: Tanjug/AP Nakon trijumfa nad Robertom Bautista Agutom u polufinalu Vimbldona (6:2, 4:6, 6:3, 6:2), Novak Đoković je rekao da je iza njega fenomenalan turnir i da će u finalnom duelu uživati ko god da bude protivnik. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! blictv_rs/main 0 imasdk 1 0 https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1×1|400×300|640×480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – Ovo je turnir iz snova za mene. Novo finale za istoriju, ali gledajući mečeve za titulu koje sam igrao na grend slemu ovo je drugačije, sigurno ću uživati. Morao sam ozbiljno da se potrudim. Robertu je prvo polufinale, bio je nervozan u prvom setu, ali u drugom je igrao bolje. Bio sam stegnut, tako da je u trećem setu meč mogao da ode u totalno drugom pravcu – izjavio je Đoković. Foto: Tanjug/AP Novak Đoković tokom polufinala Vimbldona protiv Bautista Aguta U drugom polufinalu igraju Rafael Nadal i Rodžer Federer, a naš teniser je rekao da će gledati taj teniski klasik. – Gledaću Rodžera i Rafu, naravno! Možda ne baš ceo duel (jer je taj duel počinjao odmah posle Novakovog nastupa, pa i nije bilo moguće da ih od početka prati) ali će moji treneri svakako gledati ceo meč. Znate, moram da priznam, ja sam veliki navijač ovog susreta, jer je Federerovo i Nadalovo rivalstvo jedno od najvećih svih vremena – zaključio je Novak. Finalni duel zakazan je za nedelju, a Novak Đoković će u svom šestom finalu Vimbldona pokušati da se domogne petog trofeja. (Blicsport.rs) More
The post KAKAV CAR! Novak Đoković je posle plasmana u finale rekao o Federeru i Nadalu nešto što NISU MOGLI NI DA SANJAJU DA ĆE ČUTI! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAVO, NOVAČE! Đoković stigao Bekera po podvizima na Vimbldonu!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019

Foto: Tanjug/AP Novak Đoković ne samo da se plasirao u svoje šesto vimbldonsko finale, već je dostigao i svog nekadašnjeg trenera po jednom velikom ostvarenju. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! blictv_rs/main 0 imasdk 1 0 https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1×1|400×300|640×480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.