Jokić za RTS: Loš meč i bitna pobeda, drago mi je zbog Novaka

Izvor: RTS, 01.Nov.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić za RTS: Loš meč i bitna pobeda, drago mi je zbog Novaka

Noć između srede i četvrtka pružila je nova uzbuđenja u NBA ligi. Nikola Jokić i Denver nagetsi pobedili su kao gosti Bulse sa 108:107. Denver u ovoj sezoni ima šest pobeda i samo jedan poraz. Do pobede u Čikagu došli su teže nego što su očekivali, a navijači iz Srbije sa oduševljenjem su pratili igru srpskog košarkaša. Sa Jokićem je odmah posle utakmice razgovarao za RTS Aleksandar Žigić, kome je srpski centar rekao da je loše odigrao, ali da mu je drago zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobede, kao i zbog povratka Novaka Đokovića na prvo mesto ATP.
"Imao sam stvarno lošu utakmicu, ne zbog statistike nego zato što mi je energija bila loša. Tek u četvrtoj četvrtini sam uspeo da ostvarim neke dobre odbrane i napade, imao i neku "bananu" i eto, tek u produžetku smo uspeli da pobedimo", rekao je Jokić. 

"Trebala nam je ova pobeda mnogo, da nastavimo niz pobeda. Već sutra igramo protiv Klivlenda i treba da pobedimo, da ne bismo posle, u aprilu ili maju, žalili za nekom pobedom", istakao je Jokić.
Denver sada ima skor od šest pobeda i samo jednog poraza, i to od Lebronovih Lejkersa.
"Mislim da smo to ispustili onako 'pacerski', da kažem tako", iskreno će Nikola, koga su ponovo bodrili brojni srpski navijači iz Čikaga.
"Svake godine je isto u Čikagu. Čuo sam ih da navijaju za mene, skandiraju moje ime. Stvarno je zanimljivo, stvara mi drugačiji osećaj kad igram pred nekim ko govori naš jezik. Čuješ sve, i povike i psovke i to mi je sve zanimljivo", rekao je između ostalog srpski centar, koji očekuje srpske navijače i u Milvokiju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.