JELENA ĐOKOVIĆ IZNENADILA: Novak mi je tri puta dao otkaz!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ĐOKOVIĆ IZNENADILA: Novak mi je tri puta dao otkaz!

Nije joj bilo lako.

U okviru panel diskusije pod nazivom "Budućnost je sada", Jelena Đoković, supruga našeg teniskog asa i generalna direktorka Novak Đoković fondacije, pričala je o svojim počecima u karijeri, ali i porodici, te kako izgleda kada ti je suprug poslodavac.

- Ja se bavim brendom Novaka Đokovića sa jednim celim timom ljudi, i ja sam nekoliko puta dobila otkaz direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od svog muža. Otkaz zbog nekih pogrešnih postupaka. Ja sam mislila da je to najbolje za na njega, i da takva vrsta komunikacije najbolje izražava njega, ono što on jeste, ali on se nije složio sa tim. I ja sam svejedno to uradila, verujući u svoju procenu. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu, ali on je ipak rekao: Ti radiš za mene! Meni nije prijala ta vrsta komunikacije, ja sam tada pomislila da on nije prepoznao da sam sve to učinila iz ljubavi, iz želje da sve bude kako treba - rekla je Jelena.

Dodala je i da sve to nije uticalo na njivoh privatni odnos.

- Postoji milion stvari koje ću iz ega da kažem, ali umem da kažem i OK, izvini, nisam želela da izazovem u tebi tu rekaciju, 'ajmo iz početka. Tada sam se inatila i on mi je pružio otpor. Ali, kada sam spustila loptu, on je došao i rekao: OK, bila si u pravu, video sam rezultate, ali bih voleo da to više ne radiš. Dakle, koliko god da su rezultati dobri, nekome način ne prija. I na kraju, nije bitno ko je bio u pravu, bitno je da smo kroz dobru komunikaciju rešili problem. Mi stvarno divno radimo zajedno - zaključila je supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko,vatrena navijačica Napolija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.