„Izazov 10 godina“: Koliko se sve promenilo za deset godina

Izvor: Danas, 18.Jan.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Izazov 10 godina“: Koliko se sve promenilo za deset godina

Getty ImagesKad je najbolji na svetu bio mali – Novak Đoković i Rodžer Federer 2009. godine Muzika iz „Grlom u jagode“. Zamislite je i pevušite, nek vam ispuni nepoznate i neotkrivene predele između ušiju. Prepustite joj se skroz, a oni koji vole ekstremne sportove mogu čak i da blago njišu glavom. Pevušite? Ok, počinjemo. Te, […] Članak „Izazov 10 godina“: Koliko se sve promenilo za deset godina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nargile opasnije od cigareta

Izvor: Danas, 18.Jan.2019

Pušenje nargile je sve popularnije u svetu, ali verovatno opasnije od pušenja cigareta ker u proseku traje od 30 minuta do sat vremena za razliku od petominutne pauze za cigaretu, čime se produžava izlaganje toksinima i štetnim hemikalijama, pokazuju istraživanja. Članak Nargile opasnije od cigareta...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.