Ivanišević: Kirjos se obrušio na Novaka, a nema nikakav razlog

Izvor: RTS, 24.Sep.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanišević: Kirjos se "obrušio" na Novaka, a nema nikakav razlog

Goran Ivanišević, jedan od trenera Novaka Đokovića, prokomentarisao je česte napade Nika Kirjosa upućene najboljem teniseru sveta. Ivanišević je stao u odbranu svog pulena, ali i kritikovao mladog Australijanca.
Kirjos je poznat po tome da nema dobro mišljenje o Đokoviću, što je svojim izjavama i gestovima u više navrata pokazivao.

Najupečatljivija je ona kada je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da "Novak ima bolesnu opsesiju da ga svi vole".
"Situacija je poprilično loša, pošto Novak nije uradio ništa protiv njega. Obrušio se na Đokovića bez ikakvog razloga. Kada izađete na teren možete da radite šta god želite, ali morate da poštujute protivnika", kazao je Ivanišević u ekskluzivnom intervjuu za britanski Telegraf.
Osvajač Vimbldona iz 2001. godine istakao je da Nik mora da poradi na ponašanju, ukoliko želi da ispuni svoj potencijal.
"Kirjos često komentariše Novaka i samo je njemu poznat razlog za to. Trebalo da brine o sebi jer ima kvalitet za top 5, trebalo bi da osvoji neki grend slem... Nikada to neće učiniti sa trenutnim ponašanjem i stavom. Kada bi te stvari promenio - bilo bi odlično za njega, ali i za tenis", dodao je Hrvat.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

IVANIŠEVIĆ BRANI ĐOKOVIĆA: Kirjos sa ovakvim stavom nikada neće postići veliki uspeh

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2019, 14:46

Nik bi trebalo da vodi računa o sebi, jer do sada je mogao biti među petoricom najboljih tenisera, a mogao je da osvoji i gren slem. Za njega bi bilo dobro da se promeni - kaže Goran Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević stao je u odbranu srpskog asa Novaka Đokovića...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.