Ivanišević: Ako ga Nole zaskoči...

Izvor: B92, 01.Jul.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanišević: Ako ga Nole zaskoči...

Trener Marina Čilića Goran Ivanišević rekao je da obično navija za Novaka Đokovića, ali da takav slučaj neće biti u sredu.

Đoković i Čilić se sastaju u četvrtfinalu najprestižnijeg turnira na svetu, a taj meč ćete moći da pratite u direktnom prenosu na televiziji B92.

Ivanišević je pre početka Vimbldona rekao da mu je Novak glavni favorit za titulu, ali sada kaže da se nada da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se njegova prognoza neće ostvariti.

Novak mi je i prošle godine bio favorit, i sada sam to isto rekao. Ali, šta je, tu je, Marin i on su se našli u četvrtfinalu, nadam se da ta moja prognoza neće ostvariti. Marin će probati da dobije Novaka. Ove godine su igrali dva izjednačena meča, Marin je dobro igrao, Novak je bio favorit, a i sada je, ali sve je otvoreno, četvrtfinale Vimbldona je, svako svakoga može da dobije“, rekao je Ivanišević za B92.

Čilić je rekao da ako negde ima šansu da pobedi Novaka to je na travi, a Ivanišević se slaže sa tom konstatacijom.

Trava i beton su najbolje podloge za Marina, stvarno igra dobro ove godine. Agresivno servira, ali Novak igra najbolji ritern svih vremena, svaki poen moraš da dobiješ tri puta jer sve vraća. Ali, mora biti agresivan kao u Parizu i Indijan Velsu, zna se ko je Nole, meni najdraži teniser posle Marina, veliki sam navijač njegov. U sredu neću navijati, ali protiv koga god da igra, navijam za njega. Želim da odigraju dobar meč, da Marin odigra dobro i ima šansu“, istakao je šampion iz Vimbldona 2001. godine.

Tokom dana pauze, Đoković i Čilić su trenirali teren do terena, a trener hrvatskog tenisera kaže da nije video ništa što do sada nije znao.

Boris je meni ako ne najdraži igrač, onda jedan od najboljih svih vremena, mnogo ga poštujem, imali smo mnogo dobrih mečeva. Samim tim što on sedi kod Novaka u loži mu puno pomaže. Po meni je to super kombinacija i to se vidi Novakovoj igri. Nisam posebno pratio trening, jer sam ga gledao toliko puta Novaka, i da me probude u tri ujutro odgovorio bih, sve znam napamet. Sutra je novi dan, Marin zna kako treba da igra, da li će to uspeti ili ne, videćemo. Igraće riskantni tenis, jer je to jedini način da se Nole pobedi, jer ako te Nole zaskoči na početku, možeš da se pokupiš i odeš sa terena, jer je on previše dobar u tome“, naglasio je Ivanišević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.