IVANIŠEVIĆ BRANI ĐOKOVIĆA: Kirjos sa ovakvim stavom nikada neće postići veliki uspeh

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANIŠEVIĆ BRANI ĐOKOVIĆA: Kirjos sa ovakvim stavom nikada neće postići veliki uspeh

Nik bi trebalo da vodi računa o sebi, jer do sada je mogao biti među petoricom najboljih tenisera, a mogao je da osvoji i gren slem. Za njega bi bilo dobro da se promeni - kaže Goran Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević stao je u odbranu srpskog asa Novaka Đokovića nakon izjave kontroverznog Nika Kirjosa da "Novak ima potrebu svi da ga vole" i poručio Australijancu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da bi bilo bolje da promeni ponašanje.Kirjos je više puta kritikovao Đokovića, za stvari na i van terena, ali i napravio niz ispada, što se Ivaniševiću nije svidelo.PROČITAJTE JOŠ: Đoković se vraća na teren, igra u Tokiju - Ništa loše Novak nije učinio. Nik bi trebalo da vodi računa o sebi, jer do sada je mogao biti među petoricom najboljih tenisera, a mogao je da osvoji i gren slem. Sa takvim stavom to nikada neće postići. Za njega bi bilo dobro da se promeni - rekao je Ivanišević za britanski Telegraf.Ivanišević je uoči Vimbldona izabran u stručni štab srpskog asa i pomaže mu savetima.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanišević na kritike Đokoviću: Kirjos bolje da se promeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2019

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević stao je u odbranu srpskog asa Novaka Đokovića nakon izjave kontroverznog Nika Kirjosa da "Novak ima potrebu svi da ga vole" i poručio Australijancu da bi bilo bolje da promeni ponašanje...Kirjos je više puta kritikovao Đokovića, za stvari na i van...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.